Feestelijke (her)opening

Feestelijke (her)opening

Feestelijke opening van het Kiwanishuis Beverwijk op 2 oktober 2015

Op 2 oktober jl vond een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de renovatie van het Kiwanishuis. Reinier van Dehn (KC Hilversum Baarn) voorzitter Bestuur Stichting Kiwanishuis sprak een welkomstwoord uit. Vervolgens sprak Kitty Stoker, nazorgverpleegkundige Kinderbranden-centrum van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) en ook betrokken bij de renovatie van het Kiwanishuis. De officiële opening werd gedaan door Mw Caroline Beentjes, als lid van de Raad van Bestuur van het RKZ en bestuurder operationele zaken.

De gasten kregen de gelegenheid het gerenoveerde huis te bezichtigen en dat was de moeite waard. Letterlijk alles was gerenoveerd, plafonds en vloeren, al het schilderwerk, 4 appartementen waar 2 personen kunnen overnachten, de speelhoek en de familiekamer, de keuken niet te vergeten. Het complete interieur was ook vernieuwd. Kortom een verrassing en mooi om te zien.

"Het gerenoveerde Kiwanishuis staat als een huis!" Uitspraak van voorzitter Reinier van Dehn.

Op de website van het District – zie projecten – zullen binnenkort een aantal foto’s worden geplaatst, waarop beelden van de renovatie te bewonderen zijn.

(HPZ) 6 oktober 2015

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.