Forum Strategisch Plan

Forum Strategisch Plan

Beste Kiwanis-vrienden,

We zijn nu halverwege de planperiode strategie 2013-2018. De Strategie commissie heeft, net als 3 jaar geleden, een forum gemaakt. Nu als 'midterm internet forum' om uw meningen en ervaringen halverwege de rit te kunnen meten. We stellen het erg op prijs als zo veel mogelijk leden even de tijd nemen om het forum te beantwoorden. Het is daarbij niet vereist dat u op alle vragen een reactie plaats. Wel graag overal een 'ranking' aanklikken. U hoeft ook niet alles in één keer te beantwoorden; nadat je opnieuw inlogt ga je verder waar je gebleven was. In de geplaatste blogs kunnen we elkaars meningen lezen. Dit forum staat open tot 15 maart 2016.

UITLEG:

Website forum

Ga via midterm-forum naar de startpagina. (browser: http://www.kiwanis-forum.nl/ ). Lees de startpagina volledig.

Registreren en inloggen

U dient zich als Kiwanis-lid één keer te registreren via de link op de startpagina. Daarna volstaat inloggen. Uitloggen kan via een aparte link.

Menu, ranking geven en commentaar plaatsen

Op de pagina's staan stellingen en vragen over (de uitvoering van) het vigerende beleidsplan, onderverdeeld per groep. Bij elke vraag/doelstelling klikt u op [Meer lezen & Reageren] waarna u een ranking (belang) kunt aangeven. De gemiddelde ranking tot dan toe wordt getoond. Daarna kunt u uw commentaar typen en plaatsen. Bij een aantal items zijn ter informatie bestanden te downloaden.

Alvast dank voor uw inbreng en veel plezier bij het beantwoorden van het forum.

Names de Strategie commissie,

Peter Pietersen

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.