Fryske Wyn Trofee

Fryske Wyn Trofee

22 september 2024

Beste leden en vrienden van Kiwanis Heerenveen,

Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor de Fryske Wyn Trofee, georganiseerd door Kiwanis Heerenveen op 22 september 2024.

Ons motto bij Kiwanis is "serving the children of the world", en als Kiwanis Heerenveen zetten we ons in om lokale kinderen te ondersteunen die het nodig hebben. Daarom hebben we ervoor gekozen om de opbrengsten van deze rally te schenken aan de kinderen van Zorgboerderij Jeltehof, om hen een onvergetelijke dag te bezorgen aan boord van het Heerenveense Skûtsje en het Sybrandy Speelpark.

De organisatie van dit evenement ligt in handen van Kiwanis Heerenveen, en we nodigen zowel auto's als motoren van harte uit om deel te nemen aan onze trophy. De inschrijving voor de trophy verloopt per equipe, met een bijdrage van 300 euro per team. Bij aanmelding ontvangt elk team een factuur. De enige kosten deze dag zijn voor brandstof voor uw eigen voertuig. Alle opbrengsten na aftrek van kosten worden volledig gedoneerd aan het goede doel.

Tijdens deze dag laten we u kennis maken met verschillende routetechnieken, die helder worden uitgelegd. Onderweg maken we enkele stops waar u kunt genieten van een heerlijke lunch en/of een kopje koffie, en we sluiten af met een smakelijke barbecue bij Hof van de Koning.

Als aandenken aan deze prachtige dag delen we graag een doos Friese wijn uit aan alle deelnemers. 

 

Programma van de dag:
 

10:00 Verzamelen bij Autoland van de Brug Heerenveen en uitleg van de dag

11:00 Start Trophy

12:30 Lunch bij Nij Abdij de Heideplaats

14:00 Tweede deel Trophy met stempelpost Terherne Heerenveens Skutsje

15:00 Korte stop Zorgboerderij de Jeltehof

16:30 Finish rally bij de Hof van de Koning

18:00 Start Barbecue en Prijsuitreiking

Geef je hier op!

Naast meedoen aan de rally kun je ook een donatie doen.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.