Golf Evenement 2 juni 2016

Golf Evenement 2 juni 2016

Golfevenement Kiwanis Club Wouw-Zoomvliet op 2 juni 2016.
Ook dit jaar organisren wij weer het Golfevenement t.b.v. het goede doel.
Lokatie: Golfvereninging Reymerswael. De eerste zullen rond de klok van 13:00 uur afslaan.

De Kiwanis Wouw-Zoomvliet organiseren op 2 juni 2016 mei een golfmiddag niet alleen voor ervaren golfers, maar ook voor beginners en mensen die willen kennismaken met de golfsport. Onder het motto Saving Children of the World heeft dit evenement de doelstelling om het geld in te zamelen voor onze lokale goede doelente steunen.

Met betrekking tot het evenement zelf, zal dit zodanig georganiseerd worden dat alle deelnemers via een zogenaamde shotgun start tegelijkertijd aanvangen met hun wedstrijd. Dit betekent dat ook iedereen ongeveer gelijk klaar zal zijn. Er zullen prijzen beschikbaar gesteld worden in 3 handicap categorieën, zodat iedereen die meedoet zijn of haar kansen heeft. Deelnemers aan de wedstrijd dienen in het bezit te zijn van het golfvaardigheidsbewijs (GVB) en dienen hun handicap door te geven aan de organisatie.

De kosten voor deelname met 4 personen in een flight zullen € 500,—bedragen. ( € 125,00 per persoon). Halve flights of individuele inschrijvingen zullen ook geaccepteerd worden. Hiervoor krijgt men koffie met gebak, een lunch/snack pakket voor onderweg, drankjes en een bbq na afloop van de wedstrijd.

Voor degene die geen GVB hebben, maar wel interesse hebben in de golfsport organiseren we een clinic van 2 of 3 uur, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De kostprijs hiervoor, inclusief bbq zal € 75,—per persoon bedragen. Deze middag zal ook een uitgelezen manier zijn om uw netwerk te vergroten.

Verdere informatie en opgaves kunnen verstuurd worden aan : info@kiwaniswouwzoomvliet.nl

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.