Golfdag brengt 15.000 op voor Kinderhospice!

Golfdag brengt 15.000 op voor Kinderhospice!

KIWANISCLUB BARNEVELD SLAAT MET GOLFTOERNOOI €15.000,- BIJ ELKAAR VOOR KINDERHOSPICE BINNENVELD

Donderdag 16 april was Golfclub de Batouwe in Zoelen het decor van het 17e golftoernooi van Kiwanis Club Barneveld. Het evenement vond, met zomerse temperaturen, zon en een bloeiende Betuwe plaats onder ideale omstandigheden. De bijna 90 deelnemers genoten zichtbaar van het evenement. Zoals altijd werd er gestreden voor het goede doel en de leden van de Kiwanis waren dan ook trots dat mede dankzij de vele deelnemers en sponsoren een cheque van € 15.000,- werd overhandigd aan Wilma Stoelinga en Ilse Vasterman van Kinderhospice Binnenveld. Dit verrassend hoge bedrag draagt bij aan de ambitie van het Kinderhospice Binnenveld om zorg te kunnen verlenen in de vorm van gespecialiseerde verpleegkundige dagopvang. Deze dagopvang is bedoeld voor dezelfde doelgroep die al jaren opgevangen wordt: kinderen met een intensieve lichamelijke zorgvraag.

Kijk voor de foto’s op www.kiwanis.nl/barneveld

MET DANK AAN
Het 17e Kiwanis golftournooi werd mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:
KINDERHOSPICE BINNENVELD

Ook wanneer een kind ernstig ziek is, gaat het leven ‘gewoon’ door….

Kinderhospice Binnenveld is een huis, net als thuis, voor ernstig zieke kinderen met een beperkte levensverwachting. Een huis waar zieke kinderen korte óf langere tijd kunnen verblijven, en waar zij in een huiselijke sfeer de professionele –en vaak complexe- zorgkrijgen die ze nodig hebben. Wetend dat hun kind in goede handen is, kunnen ouders en gezinnen dan even op adem komen.

De vraag naar deze professionele palliatieve zorg wordt groter en complexer. Kinderhospice Binnenveld heeft de ambitie zoveel mogelijk kinderen te kunnen opvangen en ouders ontzorgen. Daarnaast leeft de ambitie om zorg te kunnen verlenen in de vorm van gespecialiseerde verpleegkundige dagopvang. Deze dagopvang is bedoeld voor dezelfde doelgroep: kinderen met een intensieve lichamelijke zorgvraag.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.