Heerlijke wijnen, hapjes en sfeervolle muziek

Heerlijke wijnen, hapjes en sfeervolle muziek

Op zondag 7 oktober houdt Kiwanis Club Leiden tussen 15.00 uur en 18.00 uur haar jaarlijkse wijnproeverij op het Vlietland College aan de Apollolaan 262 in Leiden.

Samen met Frans Kleijs, directeur van de gerenommeerde Leidse wijnhandel ‘Noordman Wijnimport’, laten wij u graag kennis maken met een selectie van de mooiste producten uit zijn assortiment. Tevens biedt ‘De Fransoos’ diverse kaas & delicatessen aan, om te proeven en mee te nemen.

Steun campagne Unicef ‘Stop tetanus’

Met uw aankoop ondersteunt u het nationale Kiwanis-project ‘Stop tetanus’, dat deel uitmaakt van de wereldwijde campagne van Kiwanis International om tetanus bij moeders en hun baby’s uit de wereld te helpen. Om dit te realiseren is een bedrag van 230 miljoen dollar hard nodig. Naast de verkoop van wijn en kaas, staan er ook boxen klaar waar u uw lege cartridges en oude mobieltjes in kunt leveren. Op deze manier kunt u ook de campagne ondersteunen.

Om de wijnproeverij te bezoeken vragen wij u € 5,- entree per persoon. Dat geld is bedoeld voor ons goede doel van Unicef ‘Stop tetanus’.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u zich wilt aanmelden bij Yolande van Mil via yolandevanmil@hotmail.com. Een hapje, wijntje en geweldige live flamenco muziek staan voor u klaar.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.