Kaartverkoop Wijn en Spijs 2018 weer begonnen

Kaartverkoop Wijn en Spijs 2018 weer begonnen

Wijn en Spijsroute Op de eerste zondagmiddag van oktober vindt alweer de zevende editie plaats van de Wijn- & Spijsroute

Dit jaar (2018) is dat zondagmiddag 7 oktober van 12:30 - 17.00 uur. Er is dit jaar gekozen voor het thema “Italiaanse keuken”, zodat u een mooie en diverse gang maakt langs verschillende Italiaanse gerechten. De sfeer zal deels vertrouwd, maar deels ook exotisch zijn.

De route loopt langs 7 restaurants, waar u 7 verschillende gangen krijgt aangeboden voorzien van een bijpassend glas wijn. Daarbij wordt de laatste gang geserveerd aan alle deelnemers tegelijk, dit keer in Restaurant Het Oude Politiebureau. We hopen op een succesvolle en gezellige middag. Net als in vorige edities, wordt ook dit keer geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar gaan de opbrengsten naar een project voor 's Heeren Loo.

Er zijn enkele aanpassingen in de organisatie doorgevoerd. Zo worden de kaarten, waarop de af te leggen route is afgedrukt, u kort tevoren per post toegestuurd. Bovendien wordt dit feest afgesloten met een veiling van een mooie selectie van wereldse wijnen.

Heeft u vragen ? Gebruik dan het Contactformulier

Wilt u zich vast aanmelden: klik dan hier en gebruik het formulier onderaan de pagina.

Laat u verrassen en verras anderen! Ga mee op reis en neem deel aan:

De Wereldse Wijn en Spijsroute, zondagmiddag 7 oktober 2018!

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.