Kandidaatstelling Secretaris 2021 – 2022

Kandidaatstelling Secretaris 2021 – 2022

Bestuur is op zoek naar een nieuwe secretaris (m/v)

 

Secretaris, Leo Wielstra heeft laten weten zijn functie, na 2 jaar, per 1 oktober 2021 beschikbaar te stellen. 

Bestuur zoekt met ingang van het nieuwe bestuursjaar 2021-2022 e.v. dan ook een nieuwe Secretaris (M/V)  Deze maakt deel uit van het Dagelijks- en Algemeen Bestuur. Is verantwoordelijk voor de agenda en verslagen van de DB en AB vergaderingen. Communicatie met leden en verenigingen. Maar ook met derden die contact zoeken met Kiwanis International District Nederland. Denkt mee aan een moderne en efficiënte organisatie.
Draagt, samen met de congrescommissie, zorg voor de agenda en ordelijk verloop van het jaarlijks congres. Bij gelijke geschiktheid geeft het bestuur de voorkeur aan een vrouw.
 

Profiel: ervaring met het maken van agenda´s, verslagen, het voeren van correspondentie en het opstellen van concepten etc. Kontakten met leden, bestuurders van Kiwanis clubs, en internationale Kiwanis bestuurders. Deelname aan de vergaderingen van Dagelijks Bestuur en Algemeen Bestuur. Ledenadministratie is in handen van een ledenadministrateur. Ter wille van continuïteit van bestuur zoekt het Dagelijks bestuur naar vrijwilligers die deze functie meerdere jaren achter elkaar kunnen vervullen. 

Ervaring: Kennis en ervaring hebben met moderne communicatie middelen en technieken.

Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Gouverneur Piet Derks. GSM 0645360622

Kandidaatstelling, middels de Club, dient u te zenden, voor 15 mei 2021, aan het secretariaat  van het District Nederland: secretaris@kiwanis.nl 

/imagecache/download/uploads/2020/09/kiwanis-kidn-logo.jpg

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.