Kart-event 14 november

Kart-event 14 november

Op maandag 14 november organiseert Kiwanis Club Leiden Sleutelstad alweer de 11de editie van de Kart-competitie. Samen met 3 vrienden of collega’s, ga je 2 uur racen tegen 15 andere teams. Dit unieke event wordt jaarlijks georganiseerd om geld en aandacht te vragen voor goede doelen. Dit jaar wederom voor Stofwisselkracht.

Elk jaar worden 800 kinderen in Nederland geboren met een stofwisselingsaandoening. Er zijn meer dan 600 verschillende vormen van deze ziekte en ze hebben invloed op de werking van onze stofwisseling. Onze stofwisseling is een enorm complex systeem. En zonder goed werkende stofwisseling kunnen we niet leven. Meer dan de helft van de kinderen die aan een stofwisselingsziekte lijdt, overlijdt voor hun 18e verjaardag. Om deze ziekte(n) te verslaan is veel onderzoek nodig.

Omdat er zoveel verschillende aandoeningen zijn, is er relatief weinig aandacht voor dit probleem. Stofwisselkracht wil hier verandering in brengen. Doe je best om alvast één of meerdere teams bij elkaar te krijgen. Ook mogen jullie andere geïnteresseerden wijzen op mogelijke deelname aan dit Kart Event.

Waar? De Kartbaan in Zoetermeer: http://www.attractiecentrum.nl/

Wanneer? 14 november om 19.00 uur

Met wie? Uw team bestaat uit 3-5 vrienden of collega’s. Is je team niet compleet? Neem dan contact op met ons!

Waarom? Om hoop te geven aan 800 kinderen per jaar in Nederland

Voor bovenstaande prijs krijg je 1 kart op de baan, 15 minuten training en een endurance race van 2 uur. Binnen deze 2 uur moeten minimaal 7 pitstops worden gemaakt. Als je snel genoeg bent en jouw team als eerste over de finish rijdt ben je winnaar van deze geweldige avond!

Jij doet toch ook weer mee? Geef je zo snel mogelijk op, zodat je zeker weet dat je met een team mee kan doen!

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.