Kiwanis Arnhem organiseert nieuw Kunstfestival voor en door Arnhemse jeugd

Kiwanis Arnhem organiseert nieuw Kunstfestival voor en door Arnhemse jeugd

Op één van de langste dagen van het jaar vindt er in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem een fantastisch festival plaats. Op woensdag 29 juni 2011 wordt van 19.00 tot 22.00 uur op deze unieke locatie het Arnhems Midzomeravondfestival 2011 gehouden. Jong talent zal deze avond de planken van de diverse openluchtpodia in het park betreden en de meest uiteenlopende shows geven. Van dans tot cabaret en van popmuziek tot opera. Een gevarieerde en gezellige avond is onvermijdelijk!

Kiwanis Arnhem is als initiator en drijvende kracht nauw betrokken bij dit evenement. Ons doel is om kunst en cultuur dichter bij Arnhemse kinderen te brengen en jong talent een kans geven om te schitteren. Meer informatie en kaartjes verkrijgbaar via www.amzaf.nl. Uiteraard zijn ook geïnteresseerde kunstliefhebbende volwassenen meer dan welkom! Kaarten voor Volwassenen kosten € 9,50, voor Jongeren tot 18 jaar € 6,50 en VIP-kaarten € 100,-.

Partners zijn o.a. diverse (Hoge-) scholen in Arnhem en het Nederlands Openluchtmuseum. Met de opbrengst van dit jaarlijks terugkerend evenement, streeft Kiwanis Arnhem ernaar om een fonds op te zetten ter ondersteuning van jong getalenteerde artiesten.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.