Kiwanis Art Laren

Kiwanis Art Laren

Van 17 t/m 19 juni 2011 wordt de kunstmanifestatie Art Laren weer georganiseerd op de Brink in Laren (nh). De kunstbeurs is gedurende de laatste jaren uitgegroeid tot een unieke gebeurtenis waar zorgvuldig geselecteerde binnenlandse en buitenlandse galeries zich presenteren met een breed toegankelijk, vernieuwend en prikkelend aanbod van moderne kunst. Het fraaie beursterrein is gratis toegankelijk van 11:00 tot 18:00 uur. Kijk ook op www.artlaren.nl

De presentatie is in de open lucht waardoor de sfeer met geen andere kunstmanifestatie is te vergelijken. De 16e editie van Art Laren zal weer zo'n 15.000 kunstliefhebbers trekken. Ze genieten van een heerlijke onbezorgde dag in 't Gooi. De manifestatie wordt muzikaal omlijst door eindexamenkandidaten van het Utrechts Conservatorium. Tijdens de besloten openingsfeest op 16 juni zal de bekende zangeres Laura Figi een optreden verzorgen. Als Vriend van Art Laren kunt u voor € 40,- pp het openingsfeest bijwonen.
Art Laren is een initiatief van Kiwanis Club Laren en wordt georganiseerd door de Stichting Art Laren. De uitvoering is in handen van de 25 leden van Kiwanis Club. De netto-opbrengst is weer bestemd voor kindgerichte projecten, waaronder de Port Reitz School in Mombassa.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.