Kiwanis Art Laren dit Pinksterweekeinde

Kiwanis Art Laren dit Pinksterweekeinde

In het Pinksterweekeinde van zaterdag 26 mei tot en met maandag 28 mei zal de 17e Kiwanis 'Art Laren' worden gehouden in het Singermuseum in Laren. Dit jaar, wegens werkzaamheden, niet op de Brink maar in de prachtige tuinen van het Singer. De manifestatie wordt muzikaal omlijst door eindexamenkandidaten van het Utrechts Conservatorium. De opbrengst komt weer ten goede aan kindgerichte goede doelen, zoals de Port Reitz School in Mombassa.

Kom kijken en genieten van onze gerenommeerde galaries en van de tentoonstelling in het Singer: Schilders aan zee, van Mondriaan tot Munch.


Naarderweg in Laren (nh), open van 11.00 - 17.00 uur. Toegang € 15, -.
Kijk ook op Art Laren

De kunstbeurs is de laatste jaren uitgegroeid tot een unieke gebeurtenis waar zorgvuldig geselecteerde binnenlandse en buitenlandse galeries zich presenteren met een breed toegankelijk, vernieuwend en prikkelend aanbod van moderne kunst.
In voorgaande jaren werd de kunstmanifestatie Art Laren georganiseerd op de Brink in Laren en mochten we in 2011 zo'n 11.000 bezoekers verwelkomen. De netto-opbrengst was vorig jaar € 35.000 + € 15.000 bijdrage 'Wilde Ganzen'.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.