Kiwanis Benefiet Diner Voor en door kinderen

Kiwanis Benefiet Diner Voor en door kinderen

Donderdag 15 Juni 2017 17:00 – 21:00 Da Vinci College

Donderdag 15 juni 2017 organiseert KiwanisClub Roosendaal in samenwerking met Unicef West-Brabant en het het Da Vinci College Roosendaal het eerste Kiwanis Benefiet Diner Voor en Door kinderen.

De 3e en 4e jaars leerlingen van het Da Vinci College zullen deze avond voor U koken en daarna uitserveren. Voor hen is dit een uitgelezen mogelijkheid om hun kunnen in de praktijk te brengen met ingrediënten die ter beschikking zijn gesteld door lokale ondernemers.

Tegelijkertijd helpen ze hier ook andere kinderen mee. De opbrengst van deze avond gaat namelijk in zijn geheel naar het goede doel, te weten: Unicef West-Brabant en naar het schoolproject van Sjef Theunissen in Burkino Faso waar we met deze opbrengst de werkruimtes voor een aantal schoollokalen zullen aanschaffen.

Voor u een uitgelezen mogelijkheid om in een gezellig netwerk te genieten van een heerlijk avond waarbij vooral de kinderen de winnaar zijn.

Wij nodigen u van harte uit voor deze avond en hopen u mede namens de kinderen te mogen begroeten.

Kaarten kunt u bestellen via onze website www.kiwanisroosendaal.nl en kosten € 50,- per stuk inclusief of via 06-30425601.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.