Kiwanis Cannerberg lezing met drs. Liliane Ploumen

Kiwanis Cannerberg lezing met drs. Liliane Ploumen

Onder het motto ”aan tafel met” zal minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking drs. Liliane Ploumen op maandag 30 januari in Chateau Neercanne te gast zijn van Kiwanis Heerlen Maastricht. Na een korte inleiding, waarbij zij specifiek zal ingaan op de kansen voor de Euregio zal zij bij de gasten aan tafel aanschuiven om in een ongedwongen sfeer tijdens een diner vragen te beantwoorden. De ontmoeting met Minister Ploumen vindt plaats in het kader van de serie Cannerberglezingen, waar eerder onder meer Frans Timmermans en Petra Stienen de gast waren.

De opbrengst van de avond komt ten goede aan de StartUp4kids Foundation. Deze gelooft in een wereld waarin alle kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Daarom zet StartUp4kids (voorheen Stichting Proniños) zich al vanaf 2009 in om sociaal achtergestelde kinderen extra scholing te bieden op sociaal, financieel en persoonlijk vlak, zodat zij op eigen kracht hun dromen kunnen nastreven.

StartUp4kids initieert wereldwijd scholingsprojecten en biedt in ontwikkelingslanden financiële steun aan NGO’s voor het uitvoeren van deze projecten. StartUp4kids biedt extra scholing aan sociaal achtergestelde kinderen in Peru, Ethiopië, Oeganda, Guatemala en Nepal. In maart 2016 de Foundation met pilots in Nederland gestart.

Voor de ontmoeting met minister Ploumen zijn nog kaarten beschikbaar via kiwanis.cannerberg.lezing@gmail.com

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.