Kiwanis Duckrace voor Rein Lander hoeve.

Kiwanis Duckrace voor Rein Lander hoeve.

Kiwanis club Spijkenisse organiseert voor het goede doel op 15 juni twee fantastische evenementen. Allereerst een duckrace in de binnenhaven van Spijkenisse en op dezelfde dag een running dinner in 4 restaurants in Spijkenisse. Een enorm ambitieus en zeer leuk project dat ook veel energie geeft. Het Goede doel is de aanschaf van een snoezelruimte voor in de " Rein Lander hoeve" , een medisch kinderdagverblijf in Spijkenisse. Hierin worden kinderen met zorgvraag dagelijks, maar ook ‘s nachts behandeld. Zelfs kinderen in een terminale fase, vreselijk, worden hier verzorgd.

Je kunt bijdragen aan dit goede doel, er zijn diverse sponsorpakketten. De makkelijkste is de koop van een duck voor de duckrace voor maar € 5,00, voor jezelf, je eigen (klein)kinderen, neefjes en buurkinders ( kiwanisduckrace.nl/winkel ). Er zijn bovendien leuke prijzen te winnen. Een grote eend die je zelf kunt pimpen is er voor € 100, deze koop je bijvoorbeeld met je voetbal-, tennis of sportteam, je bedrijf, je collega’s of met je familie. Uiteraard zijn er naast deze mogelijkheden “grotere” sponsorpakketten beschikbaar ( kiwanisduckrace.nl/sponsor-paket ) In de avond is er een running dinner: bezoek 4 dicht bij elkaar gelegen restaurants met een leuke afterparty tot slot, een unieke beleving. Met live muziek ! ( kiwanisduckrace.nl/runningdinner)

Hoe dan ook, check deze site, kiwanisduckrace.nl hierop staat alles vermeld, neem er alsjeblieft even de tijd voor. Het zou fijn zijn als je een bijdrage levert, voor de kinderen van de " Rein Lander hoeve" , laat je hart spreken ......

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.