Kiwanis Enschede-Usselo organiseert het 10e Kiwanis Charity Golftoernooi

Kiwanis Enschede-Usselo organiseert het 10e Kiwanis Charity Golftoernooi

Op donderdag 13 september 2012 organiseert Kiwanis Enschede-Usselo voor de 10e keer, het roemruchte golftoernooi. Het toernooi zal ook dit jaar weer gehouden worden op de golfbanen van Golfclub Ahaus, net over de grens in Duitsland, waar Kiwanis Enschede-Usselo de deelnemers een bijzonder aangename dag (ook voor de inwendige mens) zal aanbieden.

De opbrengst van deze dag gaat dit keer naar de kinderrevalidatiegroep van ’t Roessingh te Enschede, die een tekort heeft aan aangepast speelgoed voor jonge kinderen met een handicap.

Het toernooi zal aan het eind van de ochtend aanvangen en ’s avonds worden afgesloten met een uitstekend (weten wij inmiddels) Italiaans buffet in het clubhuis van de Golfclub. Omdat het de 10e keer is dat we dit toernooi houden hebben we gezorgd voor een shotgun start op de golfbaan en extra entertainment na afloop in het clubhuis.

Het deelnameformulier en verdere informatie over o.a. kosten individueel of per team vindt u op onze website.

Voor bedrijven/sponsoren is er een mogelijkheid om voor een kleine extra bijdrage “exposure” te bewerkstelligen in de vorm van “hole sponsoring”. (bord met firmanaam bij een hole). Bij voldoende deelname kunnen belangstellenden, die kennis willen maken met de golfsport, deelnemen aan een clinic o.l.v. een PGA Golfprofessional.

Wij zouden het bijzonder fijn vinden om u dit jaar te mogen begroeten en er, met elkaar, een fantastische dag van te maken.

Met vriendelijke groet,
Kiwanis Enschede - Usselo

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.