Kiwanis Haaglanden ondersteunt zorgboerderij de Oliehoek

Kiwanis Haaglanden ondersteunt zorgboerderij de Oliehoek

Zorgboerderij Oliehoek word aangestuurd door Sandra en Gerard Oliehoek, in 2006 hebben ze hun boerderij omgetoverd tot zorgboerderij waar ze overdag de zorg hebben voor 5 verstandelijke,geestelijke of fysieke beperkingen jongeren.

"Ik heb Sandra en Gerard met de kinderen mogen ontmoeten en was erg onder de indruk,met hoeveel liefde en zorg zij voor deze jongeren zorgen,de jongeren stralen dit ook uit.

De jongeren krijgen begeleiding hoe ze de dieren moeten verzorgen en voeren, zoals Lakenvelderkoeien, schapen, geiten, sierkippen, konijnen en cavia's ook werken ze in de moestuin, bloementuin, hiermee zorgen ze voor structuur en vergroot dit hun eigenwaarde.

Ik heb ook de schuur mogen bewonderen en die moet hard nodig vervangen worden dus ben ik als Kiwanis lid blij dat we als Kiwanis Haaglanden wat kunnen betekenen voor deze bijzondere mensen die alles aan de kant zetten voor hun zorgboerderij.

Ik hoop dat ze dit nog heel lang blijven doen,en dat wij als Kiwanis Haaglanden in toekomst nog meer voor ze zouden kunnen betekenen".

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.