Kiwanis kunst voor kids

Kiwanis kunst voor kids

Op 2 februari a.s. organiseert de Kiwanisclub Amsterdam haar jaarlijkse Benefietconcert in het Concertgebouw. Na het concert is er traditioneel de mogelijkheid tot het bijwonen van een feestelijk diner in de Koorzaal. Dit keer is aan het diner echter een nieuwe fondsenwervingsactiviteit toegevoegd, het kunstveilingproject: ‘Kiwanis Kunst voor Kids’.De afgelopen maanden hebben enkele bekende Nederlandse VIP’s, waaronder Erica Terpstra, Louis van Gaal, Henk Vonhoff, Frits Bolkestein, Sjaak Swart, Daphne Deckers en Richard Krajicek zich enorm ingespannen om onder de begeleiding van de Amsterdamse kunstenaar Paul Nassenstein een schilderij te maken. Deze zeer unieke VIPkunstwerken zullen tijdens het diner worden geveild onder leiding van onze voorzitter/veilingmeester Joop Stork. Op de website http://www.kiwanisamsterdam.nl/ staan de kunstwerken afgebeeld.

De opbrengst van de kunstveiling gaat naar de ‘Stichting EN NU’ van de Amsterdamse zorginstelling Unalzorg (http://www.unalzorg.nl/).

Tot 31 januari is het voor geïnteresseerden mogeijke om een serieuze bieding per email sturen t.a.v. Joop Stork jost@zha.nl.

De opbrengst van de kaartverkoop en het diner komen ten bate van een kinderproject in de nieuwbouw van het Verzetsmuseum in Amsterdam. Alle informatie over het concert plus hoe kaarten (€35) en ‘tafels’ (€195 incl. concert) zijn te bestellen, staat uitgebreid op onze website http://www.kiwanisamsterdam.nl/ .

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.