Kiwanis Nederland Jaarcongres 2013

Kiwanis Nederland Jaarcongres 2013

Kiwanisclub Deventer ontvangt u graag in die traditie op 13,14 en 15 september voor ons Jaarcongres. Met haar ligging aan de IJssel en haar stadsfront, maar ook met haar historische binnenstad met tal van unieke plekjes is Deventer zeker uw bezoek waard. In dit kader is dit jaar als een hommage aan een van haar grootste denkers het “Geert Grootehuis” tot stand gekomen. Plek om te bewonderen maar ook om te bezinnen. Een bezoek aan deze locatie is opgenomen in het partnerprogramma op zaterdag.

Deventer heeft niet alleen haar historie maar is dit jaar gekozen tot de “Groenste Stad van Europa”. Wanneer u met de trein Deventer binnenrijdt ziet u onmiddellijk al waarom. Het Rijstenborghpark, aangelegd in de 19e eeuw door de beroemde architect Springer, zorgt voor een groene long tussen station en stad.

Maar u kent Deventer wellicht van de grootste boekenmarkt van Europa op de eerste zondag van augustus met meer dan 800 kramen of van het Dickensfestival in december waarbij historische figuren uit de romans van Charles Dickens in de Walstraat en omgeving te bewonderen zijn. Of kwam u al eens voor “Deventer op stelten” naar onze Hanzestad? In de maand juli is dit gratis spectakel door de hele stad te bewonderen. Deventer scoort niet voor niets landelijk hoog op het lijstje van evenementensteden.

Rik Goedman
Gouverneur KIDN 2012-2013


Bekijk de officiële uitnodiging
Programma Jaarcongres 2013
Direct inschrijven

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.