Kiwanis Peel en Maas organiseert derde Grand-Café de Sport

Kiwanis Peel en Maas organiseert derde Grand-Café de Sport

Ook dit jaar organiseert Kiwanis Club Peel en Maas voor de derde keer het "Grand-Café de Sport" in het fraaie VIP-paviljoen van Jumping Peel en Maas. Het evenement van vorig jaar was een groot succes mede dankzij de aanwezigheid van bekende sporters als Mark van Bommel, Bert van Marwijk, Anky van Grunsven, Sjef Janssen, Toon Gerbrands en politicus Jos van Rey. Alle gasten werden tijdens ontspannen tafelgesprekken door Sander Kleikers aan de tand gevoeld.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor een nieuwe editie van Grand-Café de Sport, welke dit jaar zal plaatsvinden op woensdag 27 juli aanstaande om 20.00 uur, alweer in volle gang. Meerdere prominente gasten hebben reeds hun medewerking aan deze avond toegezegd, zoals:

  • Danny Nelissen (voormalig profwielrenner en neef van Jean Nelissen)
  • Sjeng Schalken (voormalig proftennisser)
  • Arnold Vanderlyde (voormalig Nederlands bokser)
  • Jan Smeets (directeur en medeoprichter Pinkpop).

Ongetwijfeld zullen er de komende tijd nog enkele grote namen aan deze lijst worden toegevoegd. De tafelgesprekken in de sfeer van RTL Late Night staan ook nu onder leiding van Sander Kleikers, terwijl Joep Verbugt de verdere presentatie voor zijn rekening zal nemen. Na de tafelgesprekken zal Joep Verbugt als veilingmeester enkele bijzondere objecten veilen. De avond wordt muzikaal ondersteund door de band “FF Dimme”.

De opbrengst van de avond gaat opnieuw naar het Jeugdsportfonds Limburg. Vorig jaar kon op het einde van de avond een cheque van € 10.000,- overhandigd worden aan oud-bondscoach Bert van Marwijk, ambassadeur van het Jeugdsportfonds. Met dit geld konden heel wat Limburgse kinderen, die om financiële redenen geen lid zouden kunnen worden van een sportclub, toch aan het sporten worden gezet.
De locatie voor dit event is natuurlijk weer het VIP Paviljoen dat ter gelegenheid van Jumping Peel en Maas wordt opgebouwd op het prachtige complex van Stal Hendrix te Kessel. Door de alsmaar groeiende belangstelling voor dit concours beginnen de wedstrijden van Jumping Peel en Maas dit jaar al op woensdag 27 juli, en de eerste dag wordt dus afgesloten met Grand-Café De Sport.
Kijk voor meer info op de speciale website: www.grandcafedesport.nl

De entreeprijs bedraagt net als vorig jaar 55 euro per persoon en dit bedrag is inclusief alle drankjes en hapjes gedurende de hele avond.

Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website: http://www.grandcafedesport.nl/kaarten-bestellen

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.