Wie verslaat TeamCDA?

Wie verslaat TeamCDA?

Kiwanis Pop Pubkwis op 9 december 2023

De poppubkwis van Kiwanis Rijn en Gouwe is toe aan zijn tweede editie. Vorig jaar won TeamCDA onder leiding van wethouder Relus Breeuwsma de kwis. "De vragen waren over het algemeen niet echt moeilijk maar sommige waren best pittig", aldus Breeuwsma, "Het mooie van deze kwis is wel dat je mag spelen voor je eigen goede doel. Als het maar om kinderen draait. Bij de meeste kwissen staan de doelen al vast. Nu heeft Kiwanis ook wel een goed doel maar dat je zelf ook mag aangeven waar een deel van de pot naar toe gaat is wel erg leuk".

Kiwanis speelt in 2023 voor De Fantasie Compagnie.

De Fantasie Compagnie organiseeert vele activiteiten voor kinderen. Dat kan zijn rond haloween, sinterklaas of kerst en maar ze doen nog veel meer. Bijzonder is dat De Fantasie Compagnie er altijd voor zorgt dat minder bedeelde kinderen, qua gezondheid of qua geld, betrokken worden. Dat ze kunnen meedoen of dat ze kunnen komen kijken. Dat vinden wij geweldig en daarom organiseren wij de kwis om hen te ondersteunen.

Welk doel ondersteun jij?

Bij Kiwanis speel je niet alleen voor het door de organisatoren aangewezen doel. Bij Kiwanis mag je zelf aangeven waar jij wilt dat de helft van de opbrengst naar toe gaat. De voorwaarde? Het moet een algemeen goed doel zijn gericht op het welzijn van kinderen en we moeten kunnen nagaan dat het geld goed terecht komst. Verder zijn er geen voorwaarden.

Wil je mee doen?

De kosten zijn € 100,- per team. Een team is minimaal 2 tot max 4 mensen.

De organisatie wordt gesponsord, dus alle opbrengsten gaan naar de goede doelen waarvan je er zelf een aanwijst. 

Inschrijven? Mail naar rijnengouwe-at-kiwanis.nl. Om spam te verminderen graag @ zelf invullen.

Top dat jij en je team mee doen!
Tot 9 december 2023 om 20:00 (zaal open 19:30)
Bij Poppodium Max, Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn. 

/imagecache/lg/uploads/2023/10/8145aa2a-809f-4ee2-97b4-5a3c69361675.JPG

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.