Kiwanis Rivierenland Diner 12 april

Kiwanis Rivierenland Diner 12 april

Dinsdag 12 april organiseert Kiwanis Club Tiel het jaarlijkse Kiwanis Rivierenland Diner. Wij bieden u en uw partner een voortreffelijk viergangen diner in de fraaie ambiance van Kasteel Wijenburg te Echteld (Voorstraat 2). De wijnen uit ons eigen Kiwanis assortiment omlijsten dit diner op perfecte wijze. Verder houden we een verloting met prachtige prijzen ten bate van onze goede doelen, Voedselbank Tiel en Stichting Heartbeat. De avond wordt onvergetelijk en vol nieuwe inzichten door de exclusieve lezing:

From Russia with love

door

Marie-Thérèse ter Haar


Is Rusland werkelijk zo onbetrouwbaar? Is Medvedev de first lady van Poetin? Is de KGB nog echt zo'n belangrijke machtsfactor? Moeten we vrezen voor de rechtspraak nu Chodorkovski weer naar Siberië is gestuurd? In hoeverre misbruikt de Russische regering het woord democratie? Dat er de laatste jaren zoveel positieve ontwikkelingen zijn geweest in dit gigantische land, is in de Westerse wereld helaas minder bekend. Wat heeft de doorsnee Rus de laatste jaren meegemaakt, hoe staan zij nu in het leven, hoe ervaren zij de vrije-economische markt, wat denken zij over de democratie?

Marie-Thérèse ter Haar geeft in vogelvlucht een overzicht van de afgelopen 20 jaren en spitst dat toe op de huidige tijd van president Medvedev. Zij denkt dat er enorme mogelijkheden zijn in dit land, dat er vele vooroordelen tegen het licht gehouden moeten worden, maar dat het van het grootste belang is om in de 21e eeuw, met de opkomst van China, India of Islamitische landen, te streven naar een goede verhouding tussen Europa en Rusland.

Voor dit verrassende arrangement vragen we een bijdrage van € 40,- per persoon (inclusief Kiwanis wijnarrangement aan tafel). Tevens bieden we u de mogelijkheid om een lootjespakket aan te schaffen, waarmee u onze goede doelen steunt. Voor het lootjespakket met 6 loten, betaalt u slechts € 15,-!

De opbrengst is bestemd voor de goede doelen:

VOEDSELBANK TIEL
Kiwanis Tiel zet zich dit jaar in voor de kinderen uit gezinnen die gebruik moeten maken van de Voedselbank. Een extraatje voor deze kinderen die daar anders niet zo snel voor in aanmerking komen laat ook voor hen de zon extra schijnen. Meer informatie: www.voedselbank-tiel.nl

STICHTING HEARTBEAT
Kiwanis Tiel zet zich ook in voor Stichting Heartbeat. Zij bieden gezinnen met een hartpatiënt plezier en ontspanning middels het organiseren van eendaagse activiteiten en vakanties. Meer informatie: www.stichtingheartbeat.nl

Het Kiwanis Rivierenland Diner wordt gehouden in Kasteel Wijenburg, Voorstraat 2 te Echteld. Het kasteel is open vanaf 18:30 uur. Om 19:00 uur vindt de opening plaats.

U kunt uw kaarten reserveren via: hdonga@planet.nl.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.