Kiwanis Rivierenland Rally

Kiwanis Rivierenland Rally

Kiwanis organiseert op 2 oktober 2010 voor de eerste keer de Rivierenland Rally. De Rivierenland Rally staat voor een dag vol van rijplezier en sportiviteit, omlijst met de geneugten van culinaire fijnproeverij. Doelstelling van de Rivierenland Rally voor Kiwanis is het bijeenbrengen van gelden voor het goede doel dat Kiwanis in 2010 steunt in de regio Tiel: Logeerboerderij De Kleine Perzik te Maurik. Voor u betekent de Rivierenland Rally ook een mooie gelegenheid om te netwerken.

De Rivierenland Rally is geen snelheidsevenement en ook niet georganiseerd voor ervaren rally rijders. Natuurlijk is er voldoende sportieve uitdaging voor de ervaren
deelnemers, maar voor de starters is er meer dan voldoende uitleg en begeleiding. Het is een mooie toerrit door ons eigen Rivierenland en de Betuwe.

De start is om 12.00 uur vanuit Heerlijkheid Mariënwaerdt
Vanaf 10.00 uur bent u welkom met uw auto.Deelname staat open voor alle auto’s tot bouwjaar 1985 en bijzondere auto’s, cabrio’s en sportauto’s met een recenter bouwjaar. Deelname per equipe van 2 personen kost € 160,-. Eventueel kunt u ook reserveren zonder deelname aan het diner, maar dan mist u de prijsuitreiking. Extra personen kunnen zich aanmelden à € 35,- p.p.

Kijk op deze website voor meer informatie en direct aanmelden.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.