Kiwanis Trophy Venlo - 6 oktober

Kiwanis Trophy Venlo - 6 oktober

Na een succesvolle voorjaarsrit op 2e Paasdag staat er nu weer een Kiwanis Trophy Venlo op de planning en wel op 6 oktober. Traditiegetrouw zal deze rit uit twee dagdelen bestaan met tussendoor een lunch en afsluitend een diner. 
  
Aan de activiteiten van Kiwanis Venlo Jaomerdal is altijd en goed doel verbonden. Dit jaar gaat de opbrengst naar het project “Venlo-on-Ice”. Tijdens de kerstdagen staat de schaatsbaan in Venlo-centrum op de Oude Markt. Om iedereen te kunnen laten genieten van de schaatspret maken wij het mogelijk voor 250 kinderen om te komen schaatsen voor wie dit normaal gesproken niet mogelijk zou zijn. De kinderen krijgen naast de entree ook de schaatsen beschikbaar gesteld en wat lekkers.   
 
Het inschrijfgeld voor de najaarsrally bedraagt € 199,- per equipe van twee personen. Maar daar krijg je dan ook wat voor. Een afwisselende puzzeltocht door De Peel, Strabrechtse Heide en een stukje België. Er is een ochtendrit en een middagrit. Tussendoor een lekkere lunch en na afloop een goed verzorgd diner en een cadeauverpakking van ons eigen Champaeter bier voor thuis.


Nadere details over startlocatie, route en reglement volgen nog. 
Er kan met elk type auto worden deelgenomen, van klassieker tot sportcoupé.   
  
Inschrijven kan door een e-mail te sturen als reactie op deze mail naar lroest@hotmail.com. Vervolgens worden inschrijfformulier en betalingsdetails gedeeld. 
S.v.p. reageren vòòr 1 september 2024. 
  
Wij hopen dat velen van jullie meegaan. 
  
Met Kiwanis groet, 
  
Walter Gutterswijk, Tel: 06 21567062 
Lanny Roest, Tel: 06 51000420 
Leen Streng, Tel: 06 28786614

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.