Kiwanis Veendam organiseert Running Dinner voor STOP TETANUS

Kiwanis Veendam organiseert Running Dinner voor STOP TETANUS

Het running dinner dat zondag 22 september jl. is georganiseerd door Kiwanis Veendam, was een groot succes. In de eerste plaats natuurlijk vanwege het financiële resultaat. De begroting werd ruimschoots overschreden en de opbrengst bedroeg Euro 7.000,-! Ondanks het barre economisch klimaat is het de club gelukt om diverse sponsoren en particuliere deelnemers te laten inschrijven voor dit running dinner genaamd Somerlust Culinair. De weergoden waren ons zeer gunstig gezind, en de 150 gasten hebben genoten!

Somerlust Culinair is een tweejaarlijkse evenement, waarbij het drie gangen menu in wisselende restaurants plaatsvindt. Het evenement mag nu, na de vierde editie, inmiddels met recht een traditie worden genoemd. De gasten werden aan het einde van de zondagmiddag verwelkomt door Kiwanis Veendam in het plaatselijke Cultuurcentrum. Daar kreeg men een routekaart uitgereikt en startte het running dinner. Een viertal restaurants in het centrum was bereid gevonden om deel te nemen. In elk restaurant werd een andere gang genuttigd, met telkens een ander gezelschap aan tafel. Na afloop tijdens de after party, wederom in het Cultuurcentrum, werd de opbrengst bekend gemaakt en kon er onder het genot van een kopje koffie worden nagekletst en ervaringen uitgewisseld.

Somerlust Culinair is in 2007 voor het eerste georganiseerd. Nu, na vier keer, is het toen ontwikkelde logo, nog steeds in gebruik. De opbrengst in 2007 was namelijk bedoeld voor een school voor gehandicapte kinderen en vanuit het thema “eten en drinken” is aan hen gevraagd een tekening te maken. Deze tekeningen werden tentoongesteld in het Cultuurcentrum en één daarvan is gebruikt als basis voor het logo. Het logo is gedurende alle vier edities van Somerlust Culinair gebruikt voor placemats, tafelkaarten en alle publiciteit.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.