Kiwanis Venlo Jaomerdal Trophy 2016

Kiwanis Venlo Jaomerdal Trophy 2016

In de periode van 25 september t/m 28 september is de 14e Kiwanis Veno Jaomerdal Trophy verreden. Op zondag 25 september gingen 15 equipes van start die onder deskundige leiding van Jaap Jongman van Rally Control de Belgische Ardennen hebben verkend. Het gevarieerde programma was opgebouwd uit verschillende kaartleesmethodes en de vaardigheden van de rijders en navigatoren werd aardig op de proef gesteld. Elke dag stonden er 2 ritten op het programma en op maandag was er zelfs een heuseavondrit.


De rally-leiding had als uitvalsbasis en voor de overnachtingen voor het schitterende Domain Moulin de Boiron gekozen. Een prachtige locatie in de Naamse Ardennen waar men kan genieten van het beste van België Naast het sportieve element was er ook tijd voor ontspanning en genieten Alle deelnemers hebben de afwisseling tussen sportief en ontspanning als zeer prettig ervaren. De ritten waren uitdagend en goed te doen. Kortom een onvergetelijke ervaring.

De opbrengst van de Trophy komt geheel ten goede aan Hockey Extra. Door de fundraisactiviteiten van Kiwanisclub Venlo Jaomerdal en de ondersteuning van het NSGK zal het mogelijk worden dat Hockey Extra een nieuwe elektrische hockey-rolstoel kan aanschaffen.

Via onderstaande link krijgt u een beeldimpressie van deze unieke 4-daagse.

Kiwanis Trophy 2016

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.