Kiwanis Vijf Eiken – blijvend betrokken bij de minderbedeelde kinderen

Kiwanis Vijf Eiken – blijvend betrokken bij de minderbedeelde kinderen

5 goede doelen in 2020 kunnen ondersteunen

Er is al veel over gezegd en geschreven en ja ook voor ons was 2020 een bijzonder jaar. We waren minder zichtbaar dan in andere jaren en we konden elkaar als club en sponsors vooral niet ontmoeten. Alle geplande activiteiten moesten helaas worden geannuleerd.  

Toch hebben we zeker niet stilgezeten. Vooral dankzij de al jarenlange trouwe steun van onze sponsors hebben wij wederom een vijf goede doelen met in totaal € 4.000 kunnen helpen: de Weggeefhoek en Jeugdmantelzorg in Gilze-Rijen, de “Aan de deur geklopt” actie in Dongen en Scouting Erasmus en Make-a-Wish in Oosterhout.

Wij zijn hier trots op en vooral dankbaar dat onze sponsors ons blijven steunen en daarmee kinderen die deze steun hard kunnen gebruiken. Helaas is het effect van het virus dat kinderen op achterstand nog verder achterop dreigen te raken. Daarom gaan wij door.

In het voorjaar met een digitale pubquiz, in juni tijdens onze traditionele Haringparty en in het najaar tijdens de uitgestelde wandeltocht. Deze laatste wervingsactie is nieuw. Een aantal van onze leden is hard bezig om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. 

Om ons te kunnen volgen en om beter op de hoogte blijven willen we nog beter zichtbaar en bereikbaar zijn. Onze ambitie is dit jaar 2 keer een nieuwsbrief uit te brengen en binnenkort gaat onze nieuwe website online: www.kiwanis-vijfeiken.nl 

 

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.