Kiwanisclub Groningen organiseert unieke Boottocht Reitdiep

Kiwanisclub Groningen organiseert unieke Boottocht Reitdiep

Donderdag 19 mei 2011, van 16:00 tot 22:00 uur.

Boottocht door prachtige Groningse Landschap
Kiwanisclub Groningen organiseert een unieke boottocht over het Groningse Reitdiep met de luxe rondvaartboot m.p.s. Marprinses. We varen af om 16:00 uur vanaf de kade bij Hout en Plaat Groningen BV aan de Ulgersmaweg nr. 10 in Groningen-Oosterhogebrug. Hier is voldoende parkeerruimte beschikbaar. De tocht voert ons door de meanders van het Reitdiep in het prachtige Groningse landschap en duurt ca. 6uur, zodat we omstreeks 22:00 uur terug zijn in Groningen.

Gebroeder Anker over strafrechtadvokatuur
Tijdens het eerste gedeelte van de tocht zullen de gebroeders Wim en Hans Anker, het bekende straftrechtadvokatenduo, onder het genot van een hapje en een drankje ons op onderhoudende wijze vertellen over het hoe en waarom van hun werk, wat een bijzonder interessante causerie belooft te worden! Na het optreden van Anker en Anker kunt u genieten van een uitgelezen warm buffet.

Kosten
De kosten van deze unieke vaartocht bedragen slechts €. 100,-- per persoon all-in, dus inclusief parkeren, welkomstdrankje, borrel met bittergarnituur, buffet en drankjes, dessert en tot slot koffie of thee.

Opbrengst voor Kiwanis lustrumproject
De opbrengst is bestemd voor de inrichting van 12 kamers in het kinderhospice De Glind in Barneveld, een project in het kader van het vijfde lustrum van Kiwanis District Nederland. (http://www.kinderhospicedeglind.nl)

In Kinderhospice De Glind zijn 24 uur per dag gespecialiseerde verpleegkundigen aanwezig die professionele kinderzorg geven. Deze zorg sluit aan bij de zorgvraag van ieder individueel kind. Het gaat hierbij om complexe zorg en begeleiding. Hierbij moet bijvoorbeeld gedacht worden aan verpleeg-technische handelingen zoals het toedienen van sondevoeding, toedienen van zuurstof, geven van pijnstilling via een pomp, intraveneuze therapie, toediening van medicatie via porth-a-cath, stoma zorg, tracheo stoma-zorg en beademing. Kortom Intensieve zorg waarbij het kind centraal staat en niet de ziekte.

Aanmelden
Aanmelden voor deze unieke vaartocht kan door middel van de contact pagina op de website van Kiwanis Groningen, waarna u een factuur zal worden toegezonden die na betaling toegang geeft voor deze vaartocht.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.