Leusden Jazz 2015

Leusden Jazz 2015

Het terrein van De IJsbreker in Leusden was afgelopen zaterdag omgetoverd tot een idyllisch terrein, met mooie pagode tenten, twee buitenpodia en een grote VIP tent, voorzien van een houten bar, schitterende bloemen en gezellige zitjes. Vanaf half zeven kwamen de ruim 400 gasten ‘binnengedruppeld’ en vanaf 19 uur schalde de jazz muziek over het terrein. Het muzikale programma was dit jaar weer veelomvattend en alle jazzliefhebbers hebben weer kunnen genieten van de muzikale hoogstandjes van de diverse artiesten. Helaas kwamen er door de regen minder mensen dan verwacht, maar dat mocht de pret niet drukken en de gezellige sfeer maakte alles goed.

Kids Jazz

's Middags werd Kids Jazz ‘open geblazen’ door wethouder Erik van Beurden. Voorafgaand aan het evenement zijn er door de organisatie van Kids Jazz op vier scholen muziekworkshops gegeven. De kinderen van Basisschool de Heerd hebben tijdens het festival een geweldig optreden gegeven. Er was van alles te doen, een springkussen, schminken en muziekvereniging Lisiduna heeft in De IJsbreker een muziekmarkt georganiseerd, waar kinderen diverse muziekinstrumenten konden uitproberen. Kids Jazz werd afgesloten door JOL (Jeugd Orkest Leusden) en traditiegetrouw kregen de kinderen nog een ijsje aangeboden.

Sponsoren en vrijwilligers

Leusden Jazz en Kids Jazz 2015 zouden niet mogelijk zijn geweest zonder de bijdragen en inzet van vele sponsoren en vrijwilligers van De IJsbreker en Kiwanis Club Leusden.

Foto's

Workshops Kids Jazz: https://goo.gl/photos/GXbuE9VY2EGCPGj16

Opbouw: https://goo.gl/photos/NhHrsRBDGZd3Chb3A

Kids Jazz: https://goo.gl/photos/nhBTTcryz6qUs86M6

Leusden Jazz: https://goo.gl/photos/6wiWarAwFRomUQpm8

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.