MCD Rivierenland Rally levert € 6.000,- op

MCD Rivierenland Rally levert € 6.000,- op

Afgelopen zaterdag organiseerde Kiwanis club Tiel voor de eerste keer de MCD Rivierenland Rally vanaf Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een mooie dag met uitdagende routes over onze dijken en omlijst met de geneugten van culinaire fijnproeverij, aldus de organisatoren Björn Tannemaat en Edwin Rosier. Baron Frans van Verschuer startte zelf de rally om 12.01 uur en reed later samen met zijn zoon Frits als deelnemer mee in zijn authentieke De Soto uit 1930.

Latere winnaars van de rally equipe Veenstra hebben een zeer uitdagende dag beleefd aan deze professionele rally. Zij ontvingen de eerste prijs uit handen van Kees van der Grint, de bandenspecialist van het Ferrari formule 1 team, namens de Japanse bandenfirma Bridgestone. Hij stond aan de basis van de zeven wereldkampioenschappen formule 1 die Michael Schumacher behaalde. Kees van der Grint concludeerde: "Alle deelnemers aan de rally zijn eigenlijk winnaars" als tijdens het diner in de Hooge Schuur blijkt dat het resultaat is behaald voor het goede doel.

Voor de Kiwanis serviceclub uit Tiel was de doelstelling een nieuwe skelterbaan te kunnen bouwen voor de logeerboerderij De Kleine Perzik te Maurik. "Dankzij de bijdragen van de grootste sponsoren MCD Supermarkten, de lokale BAM bedrijven en Formidotros.nl hebben wij € 6.000 bijeen gebracht vandaag" bedankte Edwin Rosier de financiële inzet van enkele lokale ondernemers. Voorzitter van Kiwanis Lucien Tros nam graag de cheque in ontvangst van Björn Tannemaat en zei daarmee toe dat de skelterbaan zeker gerealiseerd gaat worden.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.