MidsummerNightRide 2014 succes!

MidsummerNightRide 2014 succes!

Geslaagd wielerevenement voor de Zeeuwse Hoogvliegersdag.

Een mooie zomerse dag om te gaan fietsen met op het cruciale moment, vlak voor de start, een enorme stortbui, desondanks kan club Vlissingen terug kijken op een geslaagd evenement. De MidsummerNightRide werd door bijna 150 deelnemers gereden over verschillende afstanden (30, 80 en 110 km). Op het terras van Brasserie Evertsen, dat was ingericht met een grote tent, zitjes en een podium voor de live muziek, was het rond 17.00u al gezellig druk. Om 18.00u werd het startschot gegeven door gedeputeerde Ben de Reu die vervolgens samen met de andere deelnemers aan de toertocht over Walcheren en Noord Beveland begon. Vanaf 20.00u begonnen de eerste toerfietsers weer binnen te komen en werd de sfeer zeer geanimeerd. De laatste diehards kwamen rond 23.00u terug van de 110 km tocht. Iedereen was het er wel over eens dat een avond fietstocht weer eens heel anders was, de routes erg leuk waren de verzorging en organisatie prima geregeld was.

Voorafgaand aan de toertocht hadden we met de leerlingen van de Ichtus - en Naerebout (basis)scholen een BikkeBandenRace gehouden op het Bellamypark in Vlissingen. Ook dit werd een groot succes, leuke ambiance, ruim 100zeer enthousiaste kinderen en ouders en voor alle deelnemers een medailleen een gesponsorde appelflap.

We danken Simone voor het (mee) organiseren van de DikkeBandenRace en alle sponsoren en deelnemers die deze dag mogelijk gemaakt hebben en ons zo geholpen hebben om ook de Zeeuwse Hoogvliegersdag, het goede doel van ons evenement, tot een succes te laten worden.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.