Opnieuw € 2.500 voor project Dreamy Dolphin van Happy Hippo Breda

Opnieuw € 2.500 voor project Dreamy Dolphin van Happy Hippo Breda

Succesvolle fundraisingavond: Ladies at the movies, editie 2023

Wat waren we trots en blij met de opbrengst van de kaartverkoop voor de jaarlijkse ‘Ladies at the Movies’ filmavond.  Het geld gaat net als het vorige jaar naar het project Dreamy Dolphin. Namens Happy Hippo nam Margriet van Oostrom-Huibers, initiatiefneemster van Happy Hippo, de cheque in ontvangst.

Vrijwilligers van Happy Hippo maken welkomstassen voor kinderen en jong volwassenen die opgevangen worden in de crisisopvang voor huiselijk geweld of eerwraak. In de omgeving van Breda vangen de Safegroup Breda of Sterk Huis in Goirle hen op. Ze worden er -op weg naar een veilige toekomst- verder begeleid. De kinderen hebben vaak plots hun huis en bed moeten verlaten. Daarom geeft Happy Hippo hun een tas met spulletjes om wat troost te geven en iets voor zichzelf te hebben.

Namens de Kiwanis vertelde secretaris Karin Croes heel trots te zijn op dit prachtige resultaat, dat het doel van de Kiwanis zo goed dient: “serving the children of the world”. Na het dankwoord van Margriet van Oostrom kregen de gasten achtereenvolgens een loterij en de feelgood film Une Année Difficile aangeboden.

Een hartelijk "dank je wel" aan alle bezoekers, donateurs en sponsoren! 

Onze sponsoren

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.