Puberbrein

Puberbrein

HET PUBERBREIN - Lezing van Aletta Smits

Op donderdag 5 april 2018 organiseert Kiwanis Hart van Brabant een lezing van Aletta Smits over HET PUBERBREIN.

Locatie: Willem II Stadion Tilburg

Aanvang: 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur

Kosten: € 27,50 per persoon, inclusief ontvangst en pauze met koffie/thee en een lekkernij

Kaarten zijn hier te bestellen.

Aletta Smits is senior onderzoeker aan Hogeschool Utrecht en public speaker/trainer bij de Loef Lezingen en Training.

Zij weet op een boeiende en onderhoudende wijze een kijkje te geven in het voor velen onbegrijpelijke brein van een puber. Op een cabaretachtige manier neemt zij haar publiek mee in de belevingswereld van een puber en zijn/haar omgeving. Haar lezingen over dit onderwerp zijn keer op keer in een mum van tijd uitverkocht en vanavond treedt zij geheel belangeloos op om een van de goede doelen van Kiwanis Hart van Brabant te ondersteunen.

Bent u ook zo benieuwd waarom pubers hun huiswerk niet maken? Waarom ze te laat komen op hun stage? Waarom ze al na drie weken van opleiding veranderen? Waarom hun eigen dingen NU moeten en jouw dingen STRA-HAKS? Waarom ze niet uit bed komen?

Of ze nu 12 of 20 zijn, pubers voelen voor volwassenen vaak alsof ze een vreemde levensvorm zijn. En ze hebben gelijk: we snappen ze echt niet meer.

Na deze avond heeft u wellicht handvatten en meer begrip om de puber(s) om u heen tegemoet te treden en kunt u hun belevingswereld wellicht beter begrijpen. Daarnaast zult u een hele amusante avond hebben beleefd.

Na afloop is er tijd om in de foyer van het Willem II stadion met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Om de opbrengst van het evenement zo groot mogelijk te doen zijn, zijn de drankjes na afloop voor eigen rekening.

De opbrengst van deze leerzame en gezellige avond komt geheel ten goede aan Chefs Level.

Chef’s Level is een leerwerktraject voor werkloze en niet schoolgaande jongeren. Zij werken aan het behalen van hun niveau twee horecadiploma als kok of gastheer/-vrouw. Kevin Blaakenburg, chefkok bij Auberge du Bonheur, begeleidt de jongeren.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

U kunt hier uw kaarten bestellen en betalen.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.