Record aantal gasten bij jubilerende Brabantse Haringparty

Record aantal gasten bij jubilerende Brabantse Haringparty

Met een record gastenlijst van meer dan 200 en een opbrengst van 5000 Euro was de vijfde editie van de Brabantse Haringparty, die Kiwanis Club Vught afgelopen woensdagavond 13 juni organiseerde op Landgoed Huize Bergen in Vught, grootser en gezelliger dan ooit. Dankzij een groeiend aantal enthousiaste sponsoren en steeds meer deelnemers van buiten de regio Vught kan terecht gezegd worden dat dit evenement een vaste plek heeft veroverd in het Brabantse.

De gasten werden welkom geheten door burgemeester Roderick van de Mortel en Jeroen van Dam namens Kiwanis Club Vught. Op de eerste dag van het haringseizoen werd volop genoten van Hollandse Nieuwe, heerlijke hapjes, koele drankjes en een voor het eerst geserveerd “walking dinner”.

Onder leiding van cabaretier en veilingmeester Hans Tervoort kwamen verschillende kavels onder de hamer zoals een speciaal door het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen vervaardigd vaatje Hollandse Nieuwe, een unieke bronzen sculptuur van Renée van Leusden en een methusalem fles (6 liter!) Aix Provence rosé van Sterwijnenthuis.nl. Ook op de geveilde events, zoals een high-tea aangeboden door Landgoed Huize Bergen, een spectaculaire rondleiding bij de Brandweer Vught en een exclusieve lunch op Landgoed De Wielewaal te Eindhoven werd met veel verve geboden.

Het jazz ensemble JoepEnzo zorgde voor de sfeervolle achtergrondmuziek en de Hans Dulfer New Band stond ook dit jaar weer garant voor een feestelijke muzikale afsluiting.

De opbrengst van haringparty en veiling gaat naar de Stichting Kiwanis Fonds Vught1 en het Jeugdfonds Vught2.

Met dank aan alle sponsoren en de vele gasten zien de leden van Kiwanis Club Vught, die volgend jaar haar 25 jarig bestaan viert, nu al weer uit naar het organiseren van de zesde Brabantse Haringparty in 2019.

1De Stichting Kiwanis Fonds Vught verleent incidentele geldelijke ondersteuning bij schrijnende situaties waarbij kinderen uit Vught zijn betrokken. https://www.kiwanis.nl/vught/stichting-kiwanis-fonds-vught

2Jeugdfonds Vught. Deze stichting heeft als doel projecten van jeugdorganisaties uit Vught financieel te ondersteunen. http://jeugdfondsvught.nl.

Foto: Ruud Strobbe

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.