Rivierenland Diner Kiwanis Tiel

Rivierenland Diner Kiwanis Tiel

Op dinsdag 3 april 2012 organiseert Kiwanis Tiel het Rivierenland Diner in Hotel van Balveren te Echteld. Het Kiwanis Rivierenland Diner is dit jaar uitgebreider en specialer dan ooit: Culinaire hoogstandjes, Netwerken, Top cabaret, de Harde werkelijkheid en persoonlijke ontmoetingen zijn de ingrediënten van deze inspirerende avond. Uitersten ontmoeten elkaar! Een avond waarover u napraat.

De opbrengst van Kiwanis Rivierenland Diner is bestemd voor Speel-o-theek ‘t Stokpaardje en Stichting Heartbeat. Voor het verrassende arrangement vragen we een bijdrage van € 60,- per persoon (inclusief Kiwanis wijnarrangement aan tafel). Betaling à contant aan de deur of indien gewenst per factuur vooraf.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Spreker: LUITENANT-KOLONEL TJEERD BLANKESTIJN
Nederland is tot 2010 4 jaar lang militair aanwezig geweest in Afghanistan. Nadat het kabinet Balkenende viel als gevolg hiervan, is besloten de politietrainingsmissie te ondersteunen. Luitenant-kolonel Tjeerd Blankestijn was in 2011 commandant over de 130 kwartiermakers die deze trainingsmissie in Kunduz hebben voorbereid. Bovendien is overste Blankestijn afgelopen 3 jaar commandant geweest van het 101 Geniebataljon waar hij leiding gaf aan 800 militairen. Nu staat de G8 op de agenda om premier Rutte te ondersteunen in Chicago.

Maar hoe lang gaat die politiemissie eigenlijk nog duren, nu Frankrijk zich wil terugtrekken? En wat kan Tjeerd Blankestijn als mens vertellen over zijn ervaringen in Afghanistan?

Meer dan u in de media tot nu toe te weten kwam…

Cabaretier: JAAP BRESSERS
Jaap Bressers is Nederlands eerste Sitdown Comedian.
In zijn show stelt hij zijn leven als rolstoelgebruiker op een humoristische wijze aan de orde. En niet zonder succes, hij trad al op in vele grote theaters in het land. Jaap wordt namelijk niet voor niets ‘Koning van de zelfspot’ genoemd. Door zijn persoonlijke verhaal te vertellen stimuleert Jaap u na te denken over het kijken naar je eigen mogelijkheden. Eerlijk, oprecht en ontzettend grappig.

Ga er maar lekker voor zitten, dat doet hij ook!

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.