Roland schaatst twee Elfstedentochten

Roland schaatst twee Elfstedentochten

200 km schaatsen tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk! Wat een prestatie. En Roland Beumer heeft het namens Kiwanis Assen zelfs twee keer gedaan: op 31 januari en op 3 februari.

Roland zelf vond het na dinsdag wel een enorme uitdaging om vrijdag onder zware onstandigheden (ruim boven nul en mogelijk regen) de tweede 200 km te moeten schaatsen. Want zowel voor dinsdag als vrijdag waren de omstandigheden verre van ideaal, wat de prestatie van Roland nog meer glans geeft.

Ondanks deze zware omstandigheden is Roland met goede moed vertrokken en is hij zelfs in staat gebleken vrijdag de tijd van dinsdag te evenaren (dinsdag 9 uur en 28 minuten , vrijdag 9 uur en 33 minuten)
Met deze prestatie heeft Roland € 6000 bijeengebracht voor het goede doel van deze Challenge: het realiseren van een of meer ouder-kind kamers in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

Pet af voor deze uitzonderlijke prestatie van Roland (midden op de foto)! Rest ons nog de officiële overhandiging overhandiging aan het WZA.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.