Ruth Jacott en Gare du Nord op 33e Goois Jazz Festival

Ruth Jacott en Gare du Nord op 33e Goois Jazz Festival

Nationaal Jeugd Jazz Orkest en veel ander jong talent op diverse podia.

De klinkende line-up van het 33e Goois Jazz Festival is gevarieerder dan ooit. Op zaterdag 19 maart staan Ruth Jacott en Gare du Nord op het podium Spant! in Bussum. Naast de bekende namen en veel jazzmuzikanten kent het festival ook een vleugje pop. Dit jaar maakt veel jong talent, waaronder het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, haar opwachting. In totaal treden 155 artiesten (21 bands) in 5 zalen op. De deuren gaan om zes uur ’s avonds open en er is een uitgebreide food-plaza, met lekkere hapjes en diverse dranken. Vanaf heden zijn kaarten in de voorverkoop voor € 37,50 verkrijgbaar bij Spant! (www.spant.org). Het blokkenschema met de optredens staat op www.gooisjazzfestival.nl en ook daar kunnen kaarten worden besteld.

Kiwanis Club Naarden is de organisator van het bekende Goois Jazz Festival. De opbrengst komt ieder jaar volledig ten bate van goede doelen. De Jazz Commissie van zeven man van de Kiwanis Club Naarden zet zich op vrijwillige basis in om een geweldige selectie van artiesten vast te leggen voor het feestelijke evenement. Diverse partners ondersteunen het 33e Goois Jazz Festival. De volledige netto-opbrengst gaat naar meerdere goede doelen, met als hoofddoel Friendship Sports Centre.

KIWANIS gaat voor Friendship Sports Centre

Het hoofddoel voor dit jaar is het Friendship Sports Centre. Een sportcentrum in Amsterdam Noord speciaal voor gehandicapte sporters. Hier kunnen kinderen met een beperking in een vriendelijke aangepaste omgeving sporten met leeftijdsgenootjes. Volgens Kiwanis is het “een genot om te zien hoe enthousiast deze kinderen zijn tijdens het sporten in dit bijzondere sportcentrum.”

Partners

Ook dit jaar heeft Kiwanis weer meerdere partners bereid gevonden het festival te steunen. Zonder hun steun zou dit festival niet mogelijk zijn. Namens het Friendship Sports Centre bedankt Kiwanis de partners van harte voor hun inzet en bijdrage.

Kaarten

Kaarten zijn vanaf heden in de voorverkoop voor € 37.50. Een toegangskaart kost in de voorverkoop tot 4 maart € 37.50 (en daarna € 42,50) en geeft entree tot alle zalen in Spant!. Met de komst steunen bezoekers het goede doel. Kaartverkoop: www.gooisjazzfestival.nl of www.spant.org

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.