Spelen bij de Peperbus 2015

Spelen bij de Peperbus 2015

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert op zondag 30 augustus voor de tweede keer het evenement ‘Spelen bij de Peperbus’. Op deze zondag wordt de Grote Markt omgebouwd tot een ware speeltuin voor kinderen. Er worden diverse attracties geplaatst, zoals springkussens, panna veldje, mini reuzenrad, bungee trampoline en diverse oud Hollandse spelen, waar alle kinderen uit de stad en omstreken zich gratis kunnen vermaken. Uiteraard is gezorgd voor professionele begeleiding en dragen ook de clubleden hun steentje bij. Aan een versnapering is gedacht en tegen een kleine vergoeding worden suikerspin, popcorn, poffertjes en limonade aangeboden.

Deze gratis speelmiddag voor kinderen laat zien waar een Kiwanisclub voor staat; midden in de samenleving en gericht op het welzijn van met name kinderen. De middag wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren samen met Kiwanis Club Bergen op Zoom. Op de Grote Markt zullen ook de door Kiwanis Club Bergen op Zoom in 2015 ondersteunde projecten zich presenteren.

Wij verwelkomen alle kinderen van Bergen op Zoom graag op zondag 30 augustus van 12:00 uur tot en met 17:00 uur om gratis te komen spelen op de Grote Markt.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.