'Stop Tetanus' inzameling over 1500 grens

'Stop Tetanus' inzameling over 1500 grens

Met het inzamelen van oude mobiele telefoons en lege printercartridges hebben de Koudekerkers Ed Bink en Piet Smit inmiddels ruim 1500 stuks ingezameld. Piet Smit: “Als we op deze manier nog een week doorgaan, dan gaan we over het record van vorig jaar heen. En dat is echt te danken aan de inwoners van Rijnwoude. Daar zijn we zo enorm trots op.”

Actie tot en met 21 september

Ed Bink: “Aan de inwoners van Rijnwoude hebben we al een aantal weken gevraagd hun oude mobieltjes en lege printercartridges in te leveren. En wij zijn echt blij met het resultaat, maar het kan nog meer. Zeker als je bedenkt dat we met deze middelen onschuldige baby’s en vrouwen kunnen redden door een vaccin tegen Tetanus. Mensen kunnen onze actie ‘Stop Tetanus’ steunen tot en met zaterdag 21 september door hun oude mobieltjes en cartridges in te leveren. De inzamelboxen staan in alle kernen van Rijnwoude. Te herkennen aan het logo van Stop Tetanus. Wij hopen op nog veel meer donaties, zodat we de 2000 stuks kunnen halen.” “Want, vervolgt Piet, met een mobieltje of cartridge helpt u al om een serie van 3 vaccins te bekostigen.”

Bellen om af te leveren kan ook

Woont u niet in Rijnwoude of u heeft misschien een grote hoeveelheid, bel even en het wordt opgehaald. Heeft u vragen of suggesties bel gerust: 06-546 66 456.

NB: Piet en Ed werden op donderdag 19 september gebeld door een bedrijf, dat een Kangoo vol cartridges bracht. Daar zijn wij enorm blij mee, aldus Ed en Piet.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.