STOP TETANUS met oude mobieltjes en cartridges

STOP TETANUS met oude mobieltjes en cartridges

STOP Tetanus is de naam van het project waarin Kiwanis International en Unicef hun krachten bundelen om een eind te maken aan tetanus bij moeders en pasgeborenen. Deze dodelijke zieke eist jaarlijks het leven van 60.000 onschuldige baby’s en een groot aantal vrouwen, Dat is een baby iedere negen minuten….

Om te zorgen dat tetanus bij moeders en pasgeborenen in 2015 is uitgeroeid, moeten 129 miljoen moeders en hun baby’s worden ingeënt. Er is behoefte aan vaccins, injectienaalden, veilige opslag- en transportmethoden, duizenden goed opgeleide medewerkers en nog veel meer. Hiervoor is zeer veel geld nodig en Kiwanis Nederland gaat daar mede voorzorgen.

U kunt daarbij helpen! Lever vandaag nog uw lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons in en STOP TETANUS !
Voor elke ingeleverde, mobiele telefoon of cartridge, maakt Eeko® een vergoeding over ten behoeve van het STOP TETANUS project van Kiwanis en Unicef. Uw mobieltje en/of cartridge kan een wereld van verschil zijn voor een moeder en haar kind.

Wilt u inzamelmateriaal aanvragen of een afhaling regelen?
Eeko® stelt gratis inzamelboxen en inzamelenveloppen ter beschikking. Heeft u minimaal 20 mobiele telefoons en/of cartridges verzameld? Dan worden deze kosteloos afgehaald. Ook het retour zenden van de enveloppen kost u niets. Wilt u inzamelmateriaal aanvragen of een afhaling regelen? Klik dan hier.

Heeft u vragen over de actie? Geeft u uw aanvraag of afhaling liever telefonisch door? Bel dan met de afdeling Customer Support van de Kiwanis/ Unicef Recycle Actie op telefoonnummer 0570 85 85 43.

Over Eeko®
Kiwanis werkt bij deze actie samen met Eeko®. Eeko is een geregistreerd handelsmerk van Van Klaveren ccc B.V. te Deventer. Voor meer informatie kijkt u op www.eeko.nl.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.