Succes 1e Kiwanis benefietdiner smaakt naar meer!

Succes 1e Kiwanis benefietdiner smaakt naar meer!

Op donderdag 15 juni jl. organiseerde de Kiwanis Club Roosendaal in samenwerking met Unicef West-Brabant en het Da Vinci College Roosendaal het 1e Kiwanis Benefiet Diner voor en door kinderen.

De 3e- en 4e-jaars leerlingen van het Da Vinci College in Roosendaal hebben op deze avond in een voor de gelegenheid stijlvol gecreëerd restaurant voor een 50-tal gasten voor een heerlijk gevarieerd menu gezorgd. De dagelijkse opleiding werd zo op een voortreffelijke wijze in de praktijk gebracht met tal van ingrediënten, welke door lokale ondernemers ter beschikking waren gesteld. Tegelijkertijd hielpen ze hier ook andere kinderen mee.

De opbrengst van deze avond ging namelijk in zijn geheel naar het goede doel, te weten EUR 1.500,- voor Unicef West-Brabant en EUR 1.500,- voor het schoolproject van Sjef Theunissen in Burkina Faso, waar met deze opbrengst werkruimtes voor een aantal schoollokalen zullen worden aangeschaft.

Kortom; een heerlijke culinaire avond waarbij vooral de kinderen de winnaars waren. Dat smaakt in alle opzichten naar meer!

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.