Succesvol theaterfeest 2013

Succesvol theaterfeest 2013

THEATERFEEST 2013 KIWANISCLUB SCHIEEPERSLAND EEN SUCCES.

Het Theaterfeest van Kiwanisclub Schieëpersland Venray e.o. op donderdag 24 oktober 2013 heeft een bedrag van 20.781,- euro opgeleverd. Het Theaterfeest stond dit jaar in het teken van het Odapark. Het centrum voor hedendaagse kunst in Venray wil aan het Theehuis een educatiepaviljoen bouwen voor kinderen en jongeren.

Het concept van het Theaterfeest staat al een aantal jaren als een huis: lekker eten, een muzikaal optreden en een dienstenveiling met tal van aantrekkelijke kavels op het zeer sfeervol aangeklede podium van Schouwburg Venray .

De veilingmeesters, Milton Cavis en Willy Voesten, wisten de 240 aanwezigen weer op hun bekende humoristische manier te bewegen tot het kopen van een of meerdere kavels. Ondertussen werd genoten van diverse proeverijen bereid door sterrenkok René Brienen uit Well en verzorgde Ruth Jacott een spetterend optreden.

Kiwanisclub Schieëpersland en het bestuur van het Odapark zijn zeer tevreden met de opbrengst. “Het Odapark is een mooi doel en de realisatie van het educatiepaviljoen is hiermee een stap dichterbij gekomen”, aldus Robert van Rijswijck van de Venrayse serviceclub. "Dit is een fantastische opsteker voor het Odapark; hiermee kunnen we verdere stappen zetten", voegde een verheugde voorzitter van het Odapark, Fred Welschen, hieraan toe.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.