Succesvolle Kiwanis Puzzelrit levert € 4250,- op voor de KinderUniversiteit Ha...

Succesvolle Kiwanis Puzzelrit levert € 4250,- op voor de KinderUniversiteit Haarlem

Afgelopen zondag, 23 september, werd in Noord- en Zuid Holland de Kiwanis Haarlem Kennemerland Rallycup/Polderbloemenpuzzelrit voor een goed doel verreden. En dat goede doel was de KinderUniversiteit Haarlem.

36 auto’s verschenen aan de start bij Theehuis Cruquius in Cruquius. Varierend van prachtige old timers zoals een Riley uit de jaren 50, meerdere Triumphs TR 3 en TR 5, maar ook moderne auto’s deden volop mee.

De rit ging over prachtige wegen in Noord- en Zuid Holland en bood alle ingrediënten voor een leuke en interessante dag. En dat was het ook. Met een tussenstop in het Ford Museum in Hillegom waar alle deelnemers ook nog eens gratis in konden.

De finish was in Brasserie Vogelenzang. Daar was de uitleg over de gereden route, de prijsuitreiking en natuurlijk waar het allemaal om te doen was: Het overhandigen van een cheque aan het bestuur van de Stichting KinderUniversiteit Haarlem. Om leergierige, gemotiveerde kinderen die van huis uit een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken zich maatschappelijk te laten ontwikkelen, zodat hun toekomstbeeld verbetert en hun en kansen in de maatschappij worden vergroot.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.