Taste Models voor Stop Tetanus

Taste Models voor Stop Tetanus

Ontvang de gasten van uw feestelijke gelegenheid op originele wijze met Taste Models en steun STOP TETANUS
Taste Models verzorgt een combinatie van exclusieve catering en entertainment voor feestelijke gelegenheden: CULINAIR ENTERTAINMENT. Ze hebben diverse mooie culinaire, mobiele concepten die los of als aanvulling op uw catering ingezet kunnen worden. Taste Models werkt met cupcakes, bonbons, champagnes, kazen en andere heerlijke producten, die interactief en op originele wijze gepresenteerd worden door mooie, spontane en intelligente meiden met een stralende lach. Voor elke lekkernij zijn er presentatiemiddelen ontwikkeld die de Taste Models om hun lichaam dragen en van waaruit ze de hapjes en drankjes aanbieden. Ze zijn gekleed in veelal speciaal ontworpen jurkjes, met visagie en haarstyling in jaren '60 stijl. Taste Models zijn inzetbaar als Champagne Model, Cupcake Model, Macaron Model, Kaas Model, Tapas Model, e.a. en
zijn erg geschikt om uw gasten te ontvangen bij een rally, Kerst-/nieuwjaarsborrel en andere Kiwanis activiteiten. Maar ook tijdens een bedrijfsevenement zorgen zij voor een extra hartelijk ontvangst bij een opening, productlancering, personeelsevenement, relatiedag en voor extra traffic naar uw stand tijdens beursdeelname, enzovoorts.

Meer informatie en foto’s: www.tastemodels.nl
Voor iedere boeking door een Kiwanis-lid stort Taste Models 5% van het factuurbedrag (excl. btw) op de rekening van STOP TETANUS bij het KNF.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.