TopKidz - Open Podium

TopKidz - Open Podium

Op zaterdag 28 februari 2015 organiseert De Tuin samen met serviceclub Kiwanis Leusden een OPEN PODIUM in Theater De Tuin in Leusden voor KINDEREN VAN 6 TOT 12 JAAR.

Droom jij ervan eens op een echt podium te staan en voor publiek op te treden, dan kun je hier je hart ophalen! Of je nou goed kunt dansen (alleen of met een groep), zingen, goochelen, trommelen, een muziekinstrument bespelen, in een bandje speelt of iets anders heel goed kunt, je bent van harte welkom om je kunsten aan het publiek te tonen.

Deelname is gratis!

Je act mag niet langer dan 7 minuten duren. Een echte jury geeft je tips en aanbevelingen. ’s Ochtends wordt de generale repetitie gehouden en ’s middags zijn de optredens van 13.30 tot 17.00 uur. Hoe gaaf is het om aan een echt publiek te laten zien waar je goed in bent! Vraag of je vader of je moeder je per mail opgeeft vóór vrijdag 9 januari 2015, via topkidz.openpodium@detuininleusden.nl.

Graag in de mail vermelden: je naam, jongen/meisje, je leeftijd, wat voor soort act en of je alleen of samen met andere kinderen gaat optreden. Zo ja, dan willen we graag weten met hoeveel. Wie weet zien we jou op 28 februari op het toneel!

Voor meer informatie kunnen je vader of moeder bellen met Thea Maas, tel. 06 34218833 of Mieke van Eik, tel. 06 21884411.

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.