Update Lustrumcommissie 2021 maart 2020

Update Lustrumcommissie 2021 maart 2020

Lustrumproject voor Het Vergeten Kind: een update

Tijdens de AB vergadering van januari is ons gevraagd een ‘factsheet’ op te stellen in het kader van het lustrumproject. Een beknopt overzicht met heldere en concrete informatie over de ins en outs van het project, het doel, wat moet er bijgedragen worden, hoe kun je bijdragen, enzovoort.

In de tussentijd is er, in samenwerking met Het Vergeten Kind, een presentatie gemaakt die gegeven wordt tijdens de regiobijeenkomsten die deze weken plaatsvinden.

Gedurende de regiobijeenkomsten worden veel vragen van leden beantwoord en komen er ook vragen richting lustrumcommissie die niet zo eenvoudig te beantwoorden zijn.

Momenteel worden de vragen die gesteld worden tijdens de regiobijeenkomsten gebundeld en beantwoord, zodat ook die opgenomen kunnen worden in de factsheet.

Ook staat er weer een gesprek met Het Vergeten Kind en een bijeenkomst van de lustrumcommissie op het programma in maart. Zo komen de punten van alle voorbereidingen steeds meer op de i.

Ons doel is om de factsheet én een FAQ over het lustrumproject klaar te hebben voordat de nieuwsbrief van april verschijnt.

Mocht je nu concrete vragen hebben aan de lustrumcommissie, bezoek dan vooral de regiobijeenkomsten op 7, 12 en 19 maart! Naast een zeer interactief programma is er iemand van de lustrumcommissie aanwezig die een korte presentatie geeft en die je om verdere antwoorden kunt bevragen.

Ook kun je gebruik maken van ons e-mailadres: jubelcommissie@kiwanis.nl

Met enthousiaste groet en hopelijk tot binnenkort,

Marianne Hesse, Joost Boers, Piet Derks, Ger Adams, Henk Spelde, Maaike Roosen

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.