Update Lustrumcommissie april 2020

Update Lustrumcommissie april 2020

Ook de lustrumcommissie en vooral de Kiwanisclubs die projecten gepland hadden in de afgelopen of in de komende tijd worden geconfronteerd met de gevolgen van het Coronavirus. Tot ons verdriet zijn al mooie projecten daardoor gecanceld en kunnen geplande projecten geen doorgang vinden. Projecten van Kiwanisclubs waarvan de opbrengst (gedeeltelijk) voor ons lustrumproject, Het Vergeten Kind, ingezet zouden worden en waarop we als lustrumcommissie erg trots zijn. Niemand weet hoe lang de gevolgen van deze crisis effect zullen hebben op Kiwanis activiteiten. Ook onzeker blijft of er economische tegenwind op komst is. 

Vertraging

Wij stellen voor om begin oktober van dit jaar de situatie te beoordelen en dan te bepalen hoe een realistische planning voor het lustrumproject er uit ziet. Vanuit de lustrumcommissie gaan we niet op onze handen zitten. We gaan volop door met de voorbereidingen. We blijven intensief in overleg met Het Vergeten Kind, we stellen een factsheet op (2 A4-tjes waarop alle informatie staat voor alle leden). Verder wordt er aan een FAQ gewerkt die opgenomen wordt in een te ontwikkelen pagina Lustrumproject op onze eigen website. Ons enthousiasme is onverminderd groot! 

Klaar om vol gas verder te gaan

Op het moment dat we weer de mogelijkheid hebben om projecten te organiseren en tot uitvoer te brengen staat alle informatie klaar en kunnen we samen volop uit de startblokken.

In de tussentijd

Als er vragen leven die te maken hebben met het lustrumproject of met Kiwanis in samenwerking met Het Vergeten Kind, dan kun je bij ons terecht. Mail ons vooral met je vragen en opmerkingen via jubelcommissie@kiwanis.nl

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.