Vijfde Kiwanis Rivierenland Rally een groot succes!

Vijfde Kiwanis Rivierenland Rally een groot succes!

Kiwanis Club Tiel organiseerde afgelopen zondag voor de vijfde achtereenvolgende keer de inmiddels goed bekend staande Rivierenland Rally en het was wederom een uitdagende tourrit voor de deelnemers met zowel mooie oldtimers, als fraaie sportwagens en prachtige cabrio’s.

De rally startte ‘s ochtends vanaf het Landgoed Mariënwaerdt te Beesd, waar de deelnemers door Kiwanisleden onder het genot van een kopje koffie verwelkomd werden en Edwin Rosier van Kiwanis als ervaringsdeskundige de professionele briefing verzorgde. Om de minuut startte een equipe om aan de rally door de West Betuwe en delen van Vijfheerenland een aanvang te geven. Het bleek geen eenvoudige rally te zijn, waarbij gebruik gemaakt werd van vrijwel alle bestaande rally systemen, zoals bolletje-pijltje, visgraat, fotonavigatie, pijlen-punten met kortste route met en zonder barricades, blinde lijn en grensbenadering, naast de ingetekende lijn met barricades en via de tijdcontroles in Oosterwijk (nabij Leerdam) en Gorinchem, verreed men zo’n 130 km. De finish werd tegen het einde van de middag weer bereikt op het Landgoed Mariënwaerdt, waar de prijsuitreiking volgde.

De winnaars van de Rivierenland Rally waren dit jaar de equipes Heidaboss met een 15 jaar oude Alfa Romeo Spider 2.0 T-Spark uit Hulst en B + B Colsen met een Ferrari 238 GTS van 1987 uit Deil.
De opbrengst van deze jaarlijkse Rivierenland Rally zal dit maal ten goede komen aan de Stichting Vlinders en de Brede Zorgschool, beiden uit Tiel, naast Stop Tetanus een gezamenlijk wereldwijd project van Kiwanis en Unicef. Mede door enthousiaste sponsors als EB-Personeelsdiensten, De Waal Autogroep en Cyclomedia Technology., maar ook door de bijdragen van vele andere sponsoren en donateurs werd een mooi bedrag bijeengebracht voor de gekozen doelen.

Voor verdere informatie: www.rivierenlandrally.nl of www.kiwanisclubtiel.nl

Foto: www.autopics.nl

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.