Voorjaarsactie: "tea time box' en 'beer & bites box'

Voorjaarsactie: "tea time box' en 'beer & bites box'

opbrengst voor Sterk Huis Oosterhout

Kiwanis Breda – Aa of Weerijs ondersteunt projecten voor kwetsbare jeugd in de regio Breda. De opbrengsten van onze voorjaarsactie gaan naar Sterk Huis in Oosterhout (www.sterkhuis.nl).
Deze organisatie biedt jongeren en jongvolwassenen een stabiele woonsituatie en bereidt ze voor op zelfstandig wonen. Sport is daarbij een plezierige activiteit. Maar de materialen zijn tot op de draad versleten. Met de opbrengst van onze actie willen we helpen die materialen te vervangen.

Wij stellen u voor: de tea time box of beer & bites box
De inhoud is een verrassing, maar wij kunnen wel verklappen dat die goed is voor een gezellig aangekleed thee- of biermoment. Verwent u zichzelf? Of is het juist een leuk cadeau voor een ander? De prijs van de boxen is € 25,00, waarvan € 10,00 direct naar het goede doel gaat. De foto’s geven slechts een impressie.

Ondersteunt u onze actie ook?
Bestel dan één van de boxen door een e-mail te sturen naar weerijs@kiwanis.nl.
Vermeld in die mail uw naam en uw adres, de soort box en het gewenste aantal. U ontvangt daarna een bevestigingsmail met betaalinformatie. We leveren de box(en) binnen drie weken bij u af.

Geen pakket, wel een donatie?
Heel fijn! Maak een bedrag over op ons rekeningnummer NL50 RABO 0150 9261 11. Ten name van Kiwanis Breda – Aa of Weerijs. Ook op zo’n manier helpt u ons enorm!

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.