Walking Dinner levert maar liefst 11.000,- Euro op

Walking Dinner levert maar liefst 11.000,- Euro op

Wat een succes! De 17e editie van het Almelose Walking Dinner (woensdag 13 september 2017) brengt voor Kiwanis Club Almelo maar liefst 11.000,- Euro op, het hoogste bedrag ooit. Alle 300 deelnamekaarten à 75,- Euro waren in no-time verkocht en van de prijs gaat meer dan de helft naar het Kiwanis Kinderfonds.
De 300 deelnemers trokken deze avond langs 5 rondom het Amaliaplein gelegen restaurants alwaar voorgerecht, het tussengerecht, een smakelijk soepje, het royale hoofdgerecht en het luxe grand dessert feestelijk werden uitgeserveerd. Uiteraard had chef en sommelier Erik Bosch zijn uiterste best gedaan de prachtige menu's, begeleid door mooie wijnen, te componeren. De avond was een feest voor de smaakpapillen en een ieder was reuze in zijn sas. Aan tafel de leukste ontmoetingen, de mooiste gesprekken. De opbrengst, 11.000,- Euro, wordt gedoneerd aan het Almelose project Toppers op Zondag, een project voor gemotiveerde jongeren in de leeftijd van 10-14 jaar, opgroeiend in minder kansrijke milieus. Dank gaat uit naar alle aanwezige gasten en de deelnemende restaurants: Willem IV, Ibiza, Hudsons, Het Hookhoes en The Shamrock. Op woensdag 11 september 2018 vindt de 18e editie van het Walking Dinner plaats. U kunt zich hier al voor aanmelden, zie onderstaand nieuwsitem.

Op de foto van links naar rechts hoofdsponsor Enrico Grobben (Felloo), Kiwanis voorzitter Marnix van Kooij en projectleider Walking Dinner Hans Morsink.
Kijk voor meer foto's bij 'Fotoboek'

Deel deze post

Nieuwsbrief ontvangen

Meld u aan voor de Kiwanis nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze projecten.